duminică, 8 martie 2009

de ziua ta

Imi place cand esti agitata si multumita ca am avut succes sau noroc. Si imi place si mai mult cand esti convinsa ca sunt minunata, dupa ce am cazut cu fata in jos. Dragostea de mama este convingerea ca toate gastele ei sunt lebede. Ceea ce reprezinta singurul mod de a sustine moralul copiilor ca sunt niste ratuste urate.

Iti multumesc ca nu m-ai lasat balta dupa ce m-am purtat de-a dreptul oribil. Ai fost singura.

Iti multumesc ca nu vii plansa toata dupa ca am fost incredibil de lipsita de judecata. Iti multumesc ca tipi la mine intr-o varietate de fraze bine ticluite. Si pe urma, lasand furia in urma noastra, ajungem sa decidem ce e de facut.

Iti multumesc pentru ca suporti insuportabilul. Pentru ca reusesti sa faci ceva din nimic. Pentru ca dai cand ai buzunarele goale. Pentru ca ne-ai iubit cand eram absolut de neiubit. Iti multumesc pentru ca rezolvi imposibilul cu zambetul pe buze (chiar daca mai tremurat uneori).

Multumesc ca esti intotdeauna acolo. Fara sa te impui. Fara sa ai pretentii. Acolo. Multumesc pentru umarul pe care sa plang. Pentru ca am cui sa spun vestea. Cineva cu care sa rad de ce e caraghios. Cineva cu o rezerva inepuizabila de dragoste.

Ai luat toate lucrurile obisnuite ale vietii de zi cu zi si m-ai facut sa ma simt deosebita. Stiu ca orice mi se va intampla in viata, datorita tie, valorez ceva.

via Helen Exley, Carti in dar - Pentru o minunata mama

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

tu ce zici?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire