joi, 5 martie 2009

hai sa ne prefacem

Hai sa ne prefacem ca facem scoala pe bune la orice nivel. Hai sa ne prefacem ca suntem o universitate primitoare, care ofera conditii optime de invatare studentilor internationali. Hai sa ne prefacem ca avem cursuri bine structurate, chiar pe site le scriem denumirile in engleza, si mai ales profesori gata oricand sa isi imparatseasca cunostintele.


Si acum, hai sa ne inscriem si noi in programul Erasmus... Ca doar nimeni nu stie ca ne prefacem, nu? Primim studenti de oriunde... sa zicem din Romania. Apoi le spunem sa nu isi faca probleme, vor avea cursurile in engleza. Cand vin, le spunem ca da, sunt in engleza, dar individuale, pentru ca nu se preda in engleza la toate grupele, deci se vor intalni numai ei cu profesorii. A! Si nu, nu toti profesorii stiu engleza, deci vor trebui sa isi modifice un pic cursurile ca sa le aiba pe cele tinute de cei care stiu. Asaaa... ii lasam sa vorbeasca ei cu profii despre program, ca sa isi dea seama singuri ca nimeni nu e dispus sa isi treaca inca o ora in orar, doar pentru un student (intamplator, Erasmus).


Si uite-asa incep si ei sa se prefaca ca le place, ca sunt incantati de sistemul de aici, ca doar nu o sa inceapa sa ne reproseze ceva, nu au cum.


Uraa! Suntem universitate misto!


P.S.: Orice asemanare cu persoane reala este (im)pur intamplatoare! :P

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

tu ce zici?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire