vineri, 10 aprilie 2009

vrabia malai viseaza

de 10 minute m-am mutat in Bahamas. sunt pe plaja, sub o umbrela imensa si foarte chic, care nu lasa nici un pic de soare sa ma deranjeze. langa mine e un tip extrem de bun, ca din reviste (sau ca Mark din Anatomia lui Grey :D) care imi citeste gandurile si, prin urmare, imi satisface orice pofta. oricare... ;):D

si mie nu imi mai pasa de scoala, de bani, alti oameni, de articol, de profii idoti, de eticheta, de colege pitzipoance si nebune, de pustietate, de cumparaturi, de bilet de avion, de un viitor must-have job, de de ce nu apare, de ce o sa fie peste 2 luni, de nimic.

e duminica, soarele nu apune niciodata, nimic nu ma deranjeaza pentru ca bunaciunea mai sus mentionata nu lasa nimic rau sa mi se intample, nimeni nu ma suna, nimeni nu imi scrie emailuri, nimeni nu se cearta, nimeni nu urla, nimeni nu vorbeste tare la telefon cand dorm, nimeni nu vorbeste tare in general, nimeni nu e pe cale sa isi piarda serviciul, nimeni nu face revolutii, nimeni nu se opereaza, nimeni nu se agita, nimeni nu intra in panica si nimanui nu ii e dor.

a! si da... Ioana e si ea cu mine
>:D<

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

tu ce zici?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire